Bir İnceleme Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Yangın baplarına cam uygulanabilmektedir. Stoktaki gözenek ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

; bir yangın esnasında çatı içerisindeki kişilerin güdük, hızlı ve emin şekilde tahliyesini yapmak amacı ile yapı dâhili veya dışı kurulan merdiven sistemine maruz isimdir. Alelade bir yangın, saf afet ve benzeri durumlar başüstüneğunda insanlar pencerelerden atlamakta ya da yapı içi merdivenleri kullanarak yaralanma ve ölümlere sebebiyet vermektedir.

İçeriden dışarı harbi itildiğinde kendiliğinden olarak açılabilen manivelaya sahiptir. Yangın kapısının açıldığı merdivenlerin bir kenarının berrak olması ve hariçarı çıkmak isteyenlerin zehirli gazlardan etkilenmemeleri gerekir.

Emektar dokumalarda yapı dünyalarına çelik veya yanmayan malzemelerden yapılan yangın merdivenleri, yeni örgülarda (okul, kızılışbilgiş merkezi veya benzeri binalarda) ise binaya bitişik şekilde bayındırlık edilen beton merdivenleri şeklinde de bulunabilmektedir.

Başkaca, ucuz yangın baplarının, sertifikaları olmayabileceği ve yangın esnasında yeterince dayanıklı olmayabileceği konusunda uyarıyorlar.

Bu tür yangın merdiveninin asıl özelliği kompakt ve yerden tasarruf sağlayan tasar çizimıdır. Kullanılmadığında merdiven far bir şekilde yoldan uzakta saklanır ve bu da onu sınırlı alana sahip binalar yahut estetik düşünceların bir faktör olduğu binalar yürekin akla yatkın hale getirir.

Binalarda sınırlı standartlarda iz alması müstelzim yangın kapıları aynı zamanda imalat ve montajda uyulması müstelzim kuralları mideermektedir. Bu standardın TS EN 1634-1 mirlığı altında toplandığını ve tüm firmaların bu şerik standarda uyması gerektiği görülmektedir.

Kapının kendi kendisini kapatmasını katkısızlayabilen yaylı menteşenin semtı sıra opsiyonel olarak allıkınan hidrolik cenah ile henüz kesif kullanma sağlanabilir.

üste yangın kapısı şartnamesi hazırlayarak ihaleye çısoy biryoğun firma da bulunmaktadır. Bu firmalar kendilerine özgü binaların yangın kapılarının nite olmasını istiyorlar ise o talepleri bir numara bir şartnamede yangın firmalarına göndermektedir.

Z tipi yangın merdiveni, zikzak veya "Z" şeklindeki merdiven konfigürasyonuyla karakterize edilen ayırt edici bir düşüncemdır. Bu tasar çizim, genellikle her seviyede cihet değkonutiren bir paradigma açılı iniş ve Yangın Kapısı merdiven karınerir ve daraç yahut sıknur alanlarda meydanın zengin bir şekilde kullanılmasını katkısızlar.

Yangın Kapısı Ne İşe Yarar? Yangın Bapsı öncelikle yangın yahut rastgele bir ivedili vaziyet anında insanların binayı güvenle ayrılma etmesini sağlar. Hatta bina içerisinde oluşan kötü ve sıcaklığın hariçya geçmesine müşkül olur.

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir uzman ekibimiz aracılığıyla üretimini yaptığımız Yangın Baplarının süksesı ile diğer Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından erdemli kalite, peklik, %100 projeye uyum ve şık hediye politikamız ile ayrışmaktayız.

Zirda en birinci sınıf ve hoş layihamlı yangın kapısı modellerini inceleyebilirsiniz. Evkap yangın kapıları uluslararası akredite yapılışlar aracılığıyla test edilmiş ve onaylanmıştır.

Z tipi yangın merdiveni adını bünyelış şeklinden kızılır. Z tipi yangın merdivenleri özellikleri;

Report this wiki page